Personel İçin Gerekli Belgeler

Personel için Gerekli Belgeler

Ders Verme Gerekli Belgeler Gitmeden Önce
1. Bilateral Agreement  (Boş
2. Letter of Invitation  (Örnek)
3. Mobility Agreement – Teaching Programme  2019
4. Personel Dairesi Başkanlığı’ndan Görevlendirme Yazısı
5. Vakıflar Bankası Euro Hesabı Cüzdanı fotokopisi
6. Üniversite ile Öğretim Elemanı arasında yapılacak Hibe Sözleşmesi (UİM tarafından düzenlenecek)
Dönmeden Önce
1. Sertifika (Misafir kalınan süre ve iş planının tamamlandığı mutlaka belirtilmelidir !..)
2.Pasaport ve pasaportun giriş-çıkış sayfalarının fotokopisi
3.Gidiş -dönüş boarding cardlar
Döndükten Sonra
UİM tarafından katılımcıya online olarak gönderilecek olan Nihai Raporun tamamlanması.

Personel Eğitimi  Gerekli Belgeler
Gitmeden Önce
1. Bilateral Agreement (Eğer üniversiteye gidilecekse. Üniversite haricindeki kurumlar için gerekli değil.) (Örnek)
2. Letter of Invitation  (Örnek)